Oppstart av Marte Meo terapeutgruppe, Time i Rogaland


Laster kart ....

Dato / tid
Date(s) - 01/08/2017 - 01/05/2019
All Day

Sted
Time kommune

Kategorier


Familiesenteret i Time kommune v/Elisabeth Husveg Ramstad har gleda av å tilby ein 2 årig Marte Meo utdanning hausten mai/august 2017- våren 2019. Elisabeth har arbeida med metoden siden 2002, og er leder av Marte Meo foreningen i Norge.

Grunnleggeren av metoden, Maria Aarts starta å arbeida, med den nå verdensomfattende metoden, i 1987. Metoden blir brukt frå «vogge til grav».

I første omgang rettes tilbudet om opplæring til de som jobber innenfor oppvekst/omsorg i området.. Det tilbys inntil 6 plasser. Målet er ei tverrfaglig gruppe

Interesse meldes til Elisabeth Husveg Ramstad inen. 15 august 2017. Oppstart høst 2017.

OPPLÆRINGA

Opplæringa fører fram til sertifisering som ”Marte Meo therapist”.

Det er forutsett at deltakarne har minimum 3 årig helse, sosial eller pedagogisk utdanning på universitets/høyskulenivå eller tilsvarande.

Videre forutsettes det at deltakerne har ein arbeidssituasjon som gjer det mulig å arbeida over tid med samspill enten mellom barn og omsorgspersoner/ opplæringspersoner eller mellom voksne og brukere/pasienter. En skal følge minimum 5 saker ii løpet av perioden. Dette må klareres med leder før ein starter opp.

Programmet består av ca 16 gruppesamlinger på 7 timer (totalt ca 110 timer) fordelt på 2 år (4 semestre). Det er en praktisk tilnærming, men noe teori i tillegg.

Opplæringa tek utgangspunkt i eigne videoopptak av relevante samspillsituasjoner som tilhører deres arbeidsområde. Deltakerne må selv disponere digitalt videokamera/avspiller med god still-bilder og god lyd.

Tom Andreas Grønn-Jensen som er lic. supervisor i Norge i Maria Aarts internasjonale godkjenningssystem, har avsluttande ansvar for godkjenning av prosessen.

Elisabeth Husveg Ramstad

Les mer om metoden på www.martemeo.no og martemeo.com eller ta kontakt på 517763/24/97729217

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.